Zaalverhuur

Onze zalen zijn ook te huur voor (bedrijfs)feesten en evenementen

Zaal huren in Breda, ook dat kan bij The SCENE Breda

Onze zalen zijn perfect voor een feestje, repetitie, workshop of lezing. Ze zijn ruim – 100 m² en 120 m², samen te combineren tot één grote zaal – en liggen op 5 minuten vanaf het station van Breda. Aan de overkant van de straat kun je gratis parkeren. We hebben daarnaast een bar en ondersteunen je evenement met plezier met onze horecamogelijkheden, een toffe workshop of video- en fotografie. De mogelijkheden zijn eindeloos. We denken graag met je mee, zodat het helemaal het evenement van jouw dromen wordt. 

Wat kost een zaal huren bij The SCENE in Breda?

Een zaal huren in Breda hoeft niet veel te kosten. Bij The SCENE Breda kun je “budget” en “all-inclusive” huren: met of zonder catering. 

Ook kunnen we de zaalhuur aanvullen met een leuke workshop: dans, percussie, graffiti – wij zijn van vele markten thuis. Voor een offerte op maat, inclusief alle toeters en bellen die jouw evenement compleet maken, kun je ons het beste even bellen of een berichtje sturen.

Vaste tarieven
Voor een besloten feest van 6 uur, met ondersteunende horeca, rekenen wij bijvoorbeeld € 350,-. Wil je langer doorfeesten? Dan betaal je € 50 per uur extra. 

Doordeweeks zijn onze zalen al te huren vanaf € 25 per uur. 

Alles op een rijtje over een zaal huren in Breda:

Kantine-The-SCENE-Breda
Dansstudio 2 - The SCENE Breda

Contactgegevens

Locatie

Belcrumweg 62,
4815 HA Breda

Telefoonnummer

076 - 587 9700

E-mailadres

[email protected]

Openingstijden

Kantoortijden 09:00 - 17:00
Danslessen 17:00 - 22:00