Agenda

Kies jouw volgende dansles bij The SCENE Breda!

Activiteiten en vakanties

Hieronder zie je een overzicht van ons lesrooster.
Ben je al lid en wil je meedoen aan een les? Open dan je Pay 'n Plan app en claim jouw spot.
Ben je nog geen lid, maar wil je een les uitproberen? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hieronder. Staat je vraag er niet bij? Voel je vrij om even contact met ons op te nemen.

Klik op de button “Gratis proefles” boven aan de pagina om je aan te melden voor een proefles. Je gaat dan naar onze app. Hier klik je op “ik heb nog geen account”. Vul je gegevens in en maak een wachtwoord aan. Klik op “registratie voltooien” en je kunt inloggen met het account.

Ga daarna naar de agenda om ons volledige lesrooster in te zien en een keuze te maken uit onze groepslessen. Kies de gewenste les en klik op “inschrijven”.

Let op: vul bij het inschrijven de naam in van degene die de proefles komt doen.   

Ben je geïnteresseerd in meerdere lessen van The SCENE? Dan kun je meerdere proeflessen volgen. De eerste proefles is gratis, daarna kost elke proefles € 10. 

Wanneer je je inschrijft na de proeflessen, brengen we die € 10 in mindering op je membership.

Schrijf je in door het inschrijfformulier in te vullen. Je gaat dan een membership aan voor minimaal drie (3) maanden. Na de drie (3) maanden geldt een opzegtermijn van een maand.

Je kunt je ook inschrijven via onze app en gemakkelijk met iDeal betalen.

Zeker! Kinderen t/m 17 jaar krijgen door de samenwerking met Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda de kans om zich te ontwikkelen en hun talent te laten zien. Zo kunnen we lessen aanbieden voor leerlingen uit verschillende lagen van de maatschappij en kan iedereen, ongeacht diens achtergrond, lekker bij ons komen dansen.

The SCENE is gevestigd in een prachtige locatie in de Belcrum, in Breda. We zijn het best bereikbaar per fiets of openbaar vervoer, en we zitten op loopafstand van het centraal station. 

Kom je toch met de auto, houd er dan rekening mee dat parkeren aan de Speelhuislaan-zijde niet gratis is. Naast het gebouw is er een drop-en-ophaalzone.

Gratis parkeren kan bij de watertoren aan de Speelhuislaan 10, aan de overkant van de weg.

Pose-The-SCENE-Breda

Wil je een proefles inplannen?

We zijn elke werkdag van 09:00 - 22:00 telefonisch te bereiken via het nummer hiernaast. Je kunt ook een proefles boeken via de website! Klik op de grote groene knop bovenaan de pagina.

Neem contact op

076 - 587 9700