Breakdance

Moves, tricks en battles voor echte b-boys en girls

Breakdance lessen bij The SCENE Breda

Toprocks, footwork, freezes en powermoves. In de Breakdance lessen bij The SCENE Breda leer jij alles om een echte b-boy of b-girl te worden! 

Breakdance is een acrobatische stijl waarbij toffe moves worden ingezet in battles tegen andere breakdancers. Degene met de meest indrukwekkende moves, wint! Om ervoor te zorgen dat jij de show steelt met jouw moves, werken we in de Breakdance lessen aan ritme, kracht, lenigheid, muziekgevoel en performance. Aan het eind van elke les show jij je beste tricks in een echte battle!

Bij The SCENE werken we op verschillende niveaus aan de skills van onze breakdancers. In de basic-lessen leer je de basisbewegingen die horen bij het breakdancen. Zodra je die onder de knie hebt, stroom je door naar het volgende niveau. Daar werken we aan je eigen “run”, een dansstuk met alle breakdance moves en tricks die jij kunt. 

Wil jij leren wat headspins, flares en masterswipes zijn – en hoe je ze uitvoert? Kom dan een keer langs voor een proefles. Dan kijken we meteen op welk niveau je kunt beginnen!

De Breakdance lessen bij The SCENE worden gegeven door Rik Verschueren. 

Wat leer je in de Breakdance lessen?

Echte b-boys en b-girls kunnen toprocken als de beste en showen de ene na de andere powermove. Dat en meer leer je in de Breakdance lessen bij The SCENE:

Breakdance The SCENE Breda
Lesfoto-brakdance

Contactgegevens

Locatie

Belcrumweg 62,
4815 HA Breda

Telefoonnummer

076 - 587 9700

E-mailadres

[email protected]

Openingstijden

Kantoortijden 09:00 - 17:00
Danslessen 17:00 - 22:00