Commercial Dance

Altijd al willen dansen als Beyoncé en Ariana Grande?

Commercial Dance bij The SCENE Breda

Heb jij altijd al willen dansen als Beyoncé en Ariana Grande? Droom je van een carrière als achtergronddanseres in videoclips en dansshows? Dan is Commercial Dance de stijl voor jou. Deze dansles stoomt je klaar voor de spotlight! 

In deze lessen werk je aan techniek én performance. Uitstraling en explosiviteit gaan hand in hand met technieken als voguing, whacking, en femme. Er zitten daarnaast een hoop invloeden van Jazz Funk in de Commercial Dance lessen.

Wil je de stijl echt goed ervaren en uitproberen of het iets voor je is? Meld je dan hiernaast aan voor een gratis proefles.

Commercial Heels

Wil je nog een stapje verder in je performance? Probeer dan ook eens een Commercial Heels dansles. Hierbij trek je je stoute schoenen aan – mét hak! – en voer je de bewegingen van de Commercial Dance stijl uit op nieuwe hoogtes. Je werkt aan stabiliteit, zelfvertrouwen en performance. 

De Commercial Dance lessen bij The SCENE worden gegeven door Wouter Vertogen.

Is Commercial Dance de stijl voor jou?

Commercial Dance is hard werken. Er komt veel zweet bij kijken! Maar: het is ook een hele toffe stijl, zeker als je droomt van een carrière op het commerciële podium. Commercial Dance is de stijl voor jou als je: 

Commercial Dance
Commercial Dance

Contactgegevens

Locatie

Belcrumweg 62,
4815 HA Breda

Telefoonnummer

076 - 587 9700

E-mailadres

[email protected]

Openingstijden

Kantoortijden 09:00 - 17:00
Danslessen 17:00 - 22:00