Theaterproductie

Verbetering, verandering en talentontwikkeling

Danstheater Behind The SCENES

‘De productie’ is inmiddels een begrip geworden binnen onze dansschool. Elke twee jaar zet The SCENE een productie op de planken om alle leden een podium te bieden. Hiermee krijgen ze de kans om talenten te ontdekken of verder ontwikkelen, en te laten zien wat ze kunnen. Meewerken aan een grote productie zorgt daarnaast voor zelfvertrouwen, het vermogen om door te zetten en is een kennismaking met alle verschillende aspecten van de kunsten. In onze producties wordt dans gecombineerd met theater, muziek, decors en kostuums. Je leert wat er achter de schermen van een grote productie gebeurt en wat er nodig is om een onvergetelijke show neer te zetten.

Talentontwikkeling en oriëntatie binnen de kunsten is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Door ze te laten ervaren wat het is om met een groep iets moois neer te zetten, leren ze samen werken, reflecteren, maar ook wat kunst en cultuur voor henzelf en hun peers kan betekenen.

Helaas is dit niet voor alle kinderen toegankelijk en zullen er meerdere laagdrempelige initiatieven ghostwriter gecreëerd moeten worden zodat ouders zich gesteund voelen in deze ontwikkeling. Gelukkig wordt er ook op basisscholen steeds meer aandacht aan besteed, maar wij vinden dat dit hier nog meer betaalbare continuïteit in moet komen.

Daarom hebben we besloten om samen met professionals uit het werkveld een volwaardige cursus te maken die volledig in het licht staat van de kennismaking met theaterproducties.

Maak kennis met ons nieuwe concept Behind the Scenes! We werken hier in drie fases naar een glanzende rol in een theaterproductie.

Wat ga je leren?

Verbetering, verandering en ontwikkeling.

Verbetering
In de eerste zeven weken van Behind the Scenes (The Basics) vergroot je de basiskennis en vaardigheden. Ook werken we aan het versterken van je houding versterken. Je eigen identiteit staat centraal.

Verandering 
In de eerste helft van de periode die daarop volgt, ga je deze nieuwe kennis toe- en aanpassen op de productie waar we op dat moment aan werken. Hierbij wordt je omgeving belangrijker dan je eigen identiteit: je leert omgaan met anderen. 

Ontwikkeling 
Tijdens het spelen van de productie wordt er een nieuw systeem gecreëerd waarbij ze letterlijk en figuurlijk een nieuwe identiteit gebruiken om hierin te kunnen bewegen. 

We bieden kinderen vanaf 10 jaar extra ondersteuning in het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. We werken met professionals die de kinderen ook echt door de drie fases heen helpen. 

Aladdin Jafar
Aladdin de Geest

Contactgegevens

Locatie

Belcrumweg 62,
4815 HA Breda

Telefoonnummer

076 - 587 9700

E-mailadres

[email protected]

Openingstijden

Kantoortijden 09:00 - 17:00
Danslessen 17:00 - 22:00

Onze producties:

Yes, ik doe mee aan de auditie!