Moderne Dans

Vertel een verhaal met jouw lichaam

Moderne Dans bij The SCENE Breda

Moderne dans is een eigentijdse dansstijl waarbij de bewegingen vooral van binnenuit komen. Je vertelt met je lichaam een verhaal zonder vast te houden aan traditionele dansregels. Lekker op blote voeten dansen en veel floorwork – rollen over de vloer hoort erbij! Bij moderne dans is er veel ruimte voor je eigen danservaring. 

Om een goede, allround moderne danser te worden (en blijven) behandelen we in de lessen verschillende technieken en stijlen op uiteenlopende niveaus. Je leert je lichaam goed kennen in de moderne danslessen. Zo werk je aan je eigen doelen op een tempo dat past bij jouw lichaam. 

Moderne Dans én Modern-Show

Naast de moderne danslessen op verschillende niveaus bieden we bij The SCENE Breda ook Modern-Show. Dit is een flitsende combinatie met technische elementen van modern/jazz en het choreografie-element van Show. Met Modern-Show zetten we de tofste dansen op de planken! 

Moderne Dans en Modern Show bij The SCENE Breda worden gegeven door Maxime Goesten. Wil je kennismaken met de docent en de stijl? Reserveer dan een plekje voor een gratis proefles. 

Kom jij jezelf ontwikkelen tot Moderne Danser?

Bij Moderne Dans leer je techniek, maar er is ook veel ruimte voor je eigen invulling. Expressie, beleving en performance zijn net zo belangrijk! Dit leer je allemaal in de lessen moderne dans:

Maxime Goesten-1
modern dans

Contactgegevens

Locatie

Belcrumweg 62,
4815 HA Breda

Telefoonnummer

076 - 587 9700

E-mailadres

[email protected]

Openingstijden

Kantoortijden 09:00 - 17:00
Danslessen 17:00 - 22:00